Elvenar; een wereld vol magie

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Elvenar is een boeiend en gratis te spelen browserspel waarmee je van lieverlee een florerende stad opbouwt en ook nog eens een magische wereld vol mistiek ontdekt. Uitgever en ontwikkelaar van het spel is Inno Games; het bedrijf dat onder andere ook Grepolis, Force of Empires en Trible Wars onder haarhoede heeft. Elvenar is te spelen op je desktop, tablet en/of mobile, maar eerlijk is eerlijk… spelen op je desktop geeft wel de meeste opties.

Elvenar mensen
Voorbeeld van een mensen stad

Elvenar kun je spelen als Elf (elvenstad) of als Mens (mensenstad). In beide gevallen blijft het een boeiend en uitdagend spel. Als Elf ontwikkel je jouw eigen stad dicht bij de natuur met een opvallende uitstraling van bossen en struiken. Als Mens ontwikkel je een wat meer geïndustrialiseerde stad met een fraaie, middeleeuwse uitstraling. Qua speelwijze is er niet heel veel verschil; of je nu een mensenstad of een elvenstad speelt.

Evenar Elven
Voorbeeld van een Elven stad

Elvenar is op dit moment bijzonder populair en behoort tot de meest gespeelde browser games van het web. En dat is niet voor niets; naast dat het een uitermate boeiend spel is om te spelen, zijn ook de omstandigheden waaronder je het speelt wel gunstig. Het spel is gratis te spelen en bij sommige omstandigheden schenkt uitgever Innogames je ook nog wel eens iets extra’s; bijvoorbeeld in de vorm van de fel begeerde diamanten.

De start van het spel is niet lastig. Eenmaal de keus gemaakt voor mensen of elven zul je de eerste stappen in het spel uitvoeren met een mens of elf als gids. Daarmee krijg je al snel door waar het in het spel om draait en daarmee heb je meteen de uitdaging te pakken. Het gehele spel door heb je voldoende “bewoners” en “cultuur” nodig om je stad verder te ontwikkelen. Met deze basis ga je hard aan de gang om werkplaats voorraden en fabrieks producten te vergaren. Met deze vier ingredi├źnten, en met behulp van onderzoeken in een soort wetenschap centrum, ga je jouw eigen elvenar stad verder uitbouwen tot iets groots. De onderzoeken in het zogenaamde wetenschap centrum doe je met behulp van “kennispunten”. Ieder uur krijg je daar 1 stuks van en bovendien kun je ze ook verkrijgen tijdens het ontdekken van provincies in de wereld waarin je speelt.

Om te voorkomen dat we je hier een duizeling bezorgen is het eigenlijk het handigst als je het spel gewoon gaat spelen. Ondertussen leggen wij je op deze site de finesses wel verder uit. Veel succes en spelplezier gewenst!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]

4 jaar Elvenar

elvenarIn de maand juni bestond Elvenar al weer 4 jaar. En succesvol, want veel spelers van het eerste uur blijken nog steeds actief in het spel. Om de anniversary te vieren schonk uitgever Innogames alle spelers een leuke Unicorn.

[siteorigin_widget class=”EchelonSOEsoHr”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Nav_Menu_Widget”][/siteorigin_widget]